Nem elégedetlenek Bodolaiék

Német Lászlóékkal küzdött az abszolút negyedik helyért Bodolai László és Szőke Tamás az Ózd Ralin, az utolsó két szakasznak még közel azonos eredménnyel vághattak neki, ám ebből a csatából végül nem ők jöttek ki győztesen.

„A futam nagy részében negyedikek voltunk, de az utolsó két szakaszt nem sikerült úgy összeraknunk, ahogy Német Laciéknak, így ötödikek lettünk. Pedig nagyon koncentráltunk, találtunk pontokat, ahol tudtunk gyorsulni az előző körhöz képest, de nem volt elég, így sajnos lecsúsztunk a negyedik helyről” – mondta Bodolai.

Ennek ellenére nem elégedetlenek a teljesítményükkel. „Bánatosak nem vagyunk, a legjobb ötbe befértünk, ez a lényeg, illetve mi általában azért Hadik Andrishoz szoktuk mérni magunkat, hozzá pedig a legtöbb szakaszon elég közel voltunk. Azt tudtuk, hogy a két helyi sráccal (Vincze Ferenc és Velenczei Ádám) itt nem fogjuk felvenni a harcot, a határokat nem is feszegettük, nem voltak felszisszenős pillanataink. A Mecsek Ralin is szeretnénk indulni, Nyíregyházán pedig mindenképpen ott szeretnénk lenni, azt várjuk” – magyarázta a pilóta.

Bodolai mellett egyébként most egy másik navigátor diktálta az itinert. „Szőke Tomival most mentünk először együtt, és jó volt a közös munka. Régóta beszélgettünk már erről, és most adódott egy lehetőség: Deák Attila tőlem átült Hadik Andris mellé Kertész Krisztiánt helyettesíteni, Peugeot Kupa pedig nem volt a hétvégén, így Tomi be tudott ülni mellém.”

fotó: Zsarnai Krisztián

Related posts